Een nieuwe dimensie in leren binnen de fysieke leefomgeving

Envire biedt opleidingen aan voor gemeentes, bouwbedrijven, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, (onder) aannemers, kortom: de hele keten.

Onze leerervaring is zowel leuk als leerzaam. Onze methode stoomt je (werk)klaar voor de dynamische wereld van de fysieke leefomgeving.

Onze methode

Fysiek, online of een combinatie van beide

Wat heeft een professional in de fysieke leefomgeving nodig in de praktijk om direct aan de slag te kunnen? Met deze vraag in het achterhoofd hebben wij een eigen visie op leren ontwikkeld. Je leert op een manier die bij jou past. Dat kan in een klaslokaal zijn, maar ook online, of juist een combinatie van die twee. Dit alles op je eigen tempo en niveau.

Onze opleidingen

Omgevingswet

+ 6 cursussen

In deze modules nemen wij je mee door de veranderingen die de Omgevingswet met zich mee zal brengen, en hoe die van invloed zullen zijn op je dagelijkse werkzaamheden. Wat blijft er hetzelfde en wat verandert er? We nemen je mee in dit proces en de nieuwe samenhang van de wet.

WKB

+ 3 cursussen

Met de komst van de Wkb gaat er veel veranderen voor de fysieke leefomgeving. Zowel de bouw, gemeenten en omgevingsdiensten moeten na de komst van deze wetgeving anders te werk gaan. In de verschillende modules nemen we je mee in wat de verandering met de komst van de Wkb voor jou betekent.

Duurzaamheid

+ 2 cursussen

Met onze BENG cursussen leggen we aan de hand van praktijkcasussen de verbinding tussen de theorie en de praktijk uit. Tijdens deze modules leer je belangrijke onderdelen zoals de opbouw van de nieuwe BENG berekening, NTA 8800 en de samenhang tussen BENG 1,2 en 3. Daarnaast bieden we ook een praktische verdiepingscursus BENG. Ook voor de MPG is een e-learning ontwikkeld, die je meeneemt in wat de MPG voor jou betekent.

Monumenten

geen extra cursussen

In de introductiecursus monumenten nemen wij je mee in de wereld van monumenten. Er wordt onder andere in gegaan op de wet-en regelgeving van monumenten, zodat je leert wat je wel en niet mag doen met een monument.

Incompany & maatwerk trainingen

Uiteraard bieden we ook incompany of maatwerk trajecten aan. Of het nu ons bestaande aanbod is, of een nog niet genoemd onderwerp (binnen de fysieke leefomgeving), Envire verzorgt opleidingen en cursussen op maat voor onze opdrachtgevers. Wij verzorgen de docenten en in samenspraak de inhoud van de lessen en op maat gemaakt lesmateriaal. De locatie is naar keus van de opdrachtgever.

Onze 3 stappen naar succes

Blended learning: fysiek en online leren

Technologie die de theorie tot leven brengt

Altijd actueel, altijd relevant

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

Rudi Bartels
Afdichting in de bouw
Lees verder
"Complimenten voor de cursus strak in vormgeving en inhoud!"
Deelnemer BENG cursus
Gemeente Groningen
Lees verder
"Het was een leuke cursus. Ik heb tussendoor aantekeningen gemaakt door af en toe op de pauzeknop te drukken. De cursus werd leuk gepresenteerd dor mevrouw Sehat. De cursus voldoet aan mijn verwachtingen!"
Rachel Verstift
YER
Lees verder
"Jullie zijn de toekomst van de bouwopleidingen!"
Wibo Olthof
Interconcept B.V.
Lees verder
"Mooi begin en fantastisch wat jullie in korte tijd hebben neergezet. Ik vind het gewoon heel erg kicken."
Theo Verkade
Gemeente Delft
Lees verder
"Wij hebben het Blended Learning van Envire als zeer prettig ervaren. Het was een goede eerste stap om ons klaar te stomen voor de Omgevingswet"
Previous
Volgende

Kan je niet wachten?

Start vandaag nog met een van onze unieke opleidingen en stoom jezelf klaar als professional binnen de fysieke leefomgeving.