Skip links

Afronding.

Home » Afronding

Bedankt voor de aanvullende gegevens. We maken je aanmelding in orde, je zal hier binnenkort een bevestiging van ontvangen.

Heb je nog vragen? Stel ze via info@envire.nl of bel 071 – 569 04 16

Onze cursussen

Bij Envire bieden we cursussen in verschillende categorieën aan!

Omgevingswet

Omgevingswet

+ 6 cursussen

In deze modules nemen wij je mee door de veranderingen die de omgevingswet met zich mee zal brengen, en hoe die van invloed zullen zijn op je dagelijkse werkzaamheden. Wat blijft er hetzelfde en wat verandert er? We nemen je mee in dit proces en de nieuwe samenhang van de wet.

WKB

WKB

+ 3 cursussen

Met de komst van de Wkb gaat er veel veranderen voor de fysieke leefomgeving. Zowel de bouw, gemeenten en omgevingsdiensten moeten na de komst van deze wetgeving anders te werk gaan. In de verschillende modules nemen we je mee in wat de verandering met de komst van de Wkb voor jou betekent.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

+ 2 cursussen

Met onze BENG cursussen leggen we aan de hand van praktijkcasussen de verbinding tussen de theorie en de praktijk. Tijdens deze modules leer je belangrijke onderdelen zoals de opbouw van de nieuwe BENG berekening, NTA 8800 en de samenhang tussen BENG 1,2 en 3. Daarnaast kennen wij een praktische verdiepingscursus BENG. Ook voor de MPG is een e-learning ontwikkelt die je meeneemt in wat de MPG voor jou betekent.

Ontwerp zonder titel (3)

Overig

In de introductiecursus monumentenwetgeving nemen wij je mee in de wereld van monumenten. Wij gaan in op de wet-en regelgeving van monumenten zodat je leert wat je wel en niet mag doen met een monument.

Terug naar home