Skip links

Incompany.

Home » Incompany trainingen

Uiteraard bieden we ook incompany of maatwerk trajecten aan. Of het nu ons bestaande cursusaanbod is, of een nog niet genoemd onderwerp (binnen de fysieke leefomgeving), Envire verzorgt opleidingen en cursussen op maat voor onze opdrachtgevers.

Onze maatwerk oplossingen

Wij verzorgen de docenten en in samenspraak de inhoud van de lessen en op maat gemaakt lesmateriaal. De locatie verzorgt de opdrachtgever, dit kan intern of extern.  Met eigen lesmateriaal, specifieke casuïstiek en maatwerkoplossingen maken wij samen leren geweldig.

Heb je eigen docenten? Geen probleem! Het kan voorkomen dat de kennis intern in de organisatie het beste aanwezig. Maar het beschikken van kennis en daar een mooie les over geven zijn twee verschillende dingen! Wij ondersteunen organisaties met het verzorgen van lessen met eigen medewerkers.

Wij inventariseren de leerdoelen en het beoogde resultaat. En kijken samen naar de doelgroep. Vervolgens komen wij samen tot een didactisch concept. Dit kan zijn: een praktijkbijeenkomst, al die niet ondersteund met e-learnings, tot complete opleidingen waarbij hardskills, softskills, VR en games bij elkaar komen. Eigenlijk is bijna niks ons te gek en denken wij graag mee naar alle oplossingen.

Lees verder.

Belangrijke speerpunten zijn:

Eigen organisatie staat centraal

De bijeenkomsten zijn leuk en praktisch

Het lesmateriaal en vormgeving is van deze tijd

Voorbeelden van maatwerk trajecten zijn:

Adviseur Ruimtelijke Ordening

Jurist Ruimtelijke Ordening

Opleiding voor uitvoerders

Opleiding voor werkvoorbereiders

Opleiding voor contractmanagers

Cursussen BENG, Omgevingswet, Wkb, MPG, Bbl

E-learning Omgevingswet volledig op maat opdrachtgever

Blended learning concept (e-learnings en praktijkbijeenkomst) volledig op maat en in huisstijl opdrachtgever

Neem contact op!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via

Contact opnemen