Incompany ​of maatwerk trajecten

Op zoek naar scholing binnen een onderwerp of op een manier die niet tussen ons aanbod staat? We bieden ook incompany en/of maatwerk trainingen aan.

Wij zorgen voor de docenten en werken samen aan de lesinhoud en op maat gemaakt lesmateriaal. De locatie wordt door jou als opdrachtgever bepaald, zowel in- als extern. Met eigen lesmateriaal, specifieke casuïstiek en maatwerkoplossingen zorgen we voor educatie die bij jullie past.


Heb je al eigen docenten?

Geen probleem. Soms is de kennis intern het best aanwezig, maar het overbrengen van die kennis in een boeiende les kan een vak apart zijn. Wij ondersteunen organisaties bij het verzorgen van lessen met hun eigen medewerkers.

We brengen de leerdoelen en beoogde resultaten in kaart, en kijken samen naar de doelgroep. Daarna werken we samen aan een didactisch concept. Dit kan variëren van praktijkbijeenkomsten, eventueel ondersteund door e-learnings, tot complete opleidingen waarin hard skills, soft skills, VR en games samenkomen. Eigenlijk is er bijna niets dat we niet aandurven. We denken graag mee over alle mogelijke oplossingen.

Belangrijke speerpunten zijn:

Eigen organisatie staat centraal

De bijeenkomsten zijn leuk en praktisch

Het lesmateriaal en vormgeving is van deze tijd

Voorbeelden van maatwerk trajecten zijn:

Adviseur Ruimtelijke Ordening

Jurist Ruimtelijke Ordening

Opleiding voor uitvoerders

Opleiding voor werkvoorbereiders

Opleiding voor contractmanagers

Cursussen BENG, Omgevingswet, Wkb, MPG, Bbl

E-learning Omgevingswet volledig op maat opdrachtgever

Voorbeelden uit de praktijk


Traineeship VTH

We organiseren voor meerdere partijen een incompany opleiding VTH, voorheen de opleiding ABW1. Dit doen we in samenwerking met YER, De Vereniging Bouw- en woningtoezicht, InterGarant, de Vakmeester en Hubsub.

In deze samenwerkingen zorgen wij voor de opleiding en worden de deelnemers door de andere partij geplaatst op een opdracht. Op deze manier zorgen we er met elkaar voor dat de deelnemers worden opgeleid, terwijl zij direct aan het werk kunnen.

Met YER verzorgen we ook het traineeship Adviseur RO en Jurist Omgevingsrecht.

Gemeente Tilburg


Met de gemeente Tilburg hebben we op verzoek een aantal e-learnings op maat gemaakt in de huisstijl van de gemeente.

Ook hebben we eigen e-learning in de huisstijl gezet, met daarbij specifieke toevoegingen vanuit de gemeente zelf.

Daarnaast organiseren we praktijksessies voor de hele afdeling VTH om een verbinding te leggen tussen de theorie en de praktijk.

“Envire verzorgt innovatieve opleidingen waarbij gezocht wordt naar een goede mix van verschillende methodieken in opleiden. Voor de Omgevingswet hebben ze meegedacht bij het invullen van onze opleidingsbehoefte binnen de organisatie. Hierin zijn ze flexibel en innovatief. Ze hebben oog voor de behoeften die er zijn en je wordt als organisatie ook echt betrokken in de vormgeving en invulling van de opleiding. Hierdoor krijg je een product dat herkenbaar is voor de organisatie en wat goed aansluit bij de wensen die je hebt, je krijgt dus wat je nodig hebt. Fijn om mee te werken.”

Ben van Haaren
Gemeente Tilburg

VolkerWessels

We adviseren VolkerWessels en helpen hen met de doorontwikkeling van opleidingen binnen de VolkerWesselsAcademy.

“De afgelopen twee jaar hebben we ontdekt dat Envire een ideale partner is om mee samen te werken. Anouk was geen onbekende voor ons, en we waren dan ook verheugd dat ze met haar nieuwe bedrijf de samenwerking met de VolkerWessels Academy aanging. Anouk en haar collega’s brengen niet alleen een schat aan kennis en expertise met zich mee, maar begrijpen ook de diversiteit en complexiteit van onze organisatie.”

“Samen hebben we al mooie stappen gezet, en we kijken vol vertrouwen uit naar de verdere samenwerking. Het is mooi om te zien hoe onze gedeelde inspanningen hebben bijgedragen aan positieve ontwikkelingen van de VolkerWessels Academy. Op naar meer succesvolle stappen in de toekomst!”

Dorothé Berris
VolkerWessels

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

Rudi Bartels
Afdichting in de bouw
Lees verder
"Complimenten voor de cursus strak in vormgeving en inhoud!"
Deelnemer BENG cursus
Gemeente Groningen
Lees verder
"Het was een leuke cursus. Ik heb tussendoor aantekeningen gemaakt door af en toe op de pauzeknop te drukken. De cursus werd leuk gepresenteerd dor mevrouw Sehat. De cursus voldoet aan mijn verwachtingen!"
Rachel Verstift
YER
Lees verder
"Jullie zijn de toekomst van de bouwopleidingen!"
Wibo Olthof
Interconcept B.V.
Lees verder
"Mooi begin en fantastisch wat jullie in korte tijd hebben neergezet. Ik vind het gewoon heel erg kicken."
Theo Verkade
Gemeente Delft
Lees verder
"Wij hebben het Blended Learning van Envire als zeer prettig ervaren. Het was een goede eerste stap om ons klaar te stomen voor de Omgevingswet"
Vorige
Volgende

Meer weten over incompany of maatwerk trajecten?

Interesse in maatwerk en/of incompany educatie van Envire? Neem dan contact met ons op. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.